Over Ons

Factoringaanbieding.nl

Factoringaanbieding.nl is onderdeel van het Finance & Insurance netwerk. Finance & Insurance is een toonaangevend onafhankelijk adviseur en intermediair op het gebied van (werkkapitaal)financiering en kredietverzekering. Finance & Insurance heeft een top-3 positie op de Nederlandse markt met een totaal bemiddelde omzet van circa EUR 35 miljard op jaarbasis. Daarnaast is Finance & Insurance lid van de International Credit Brokers Alliance, een wereldwijd samenwerkingsverband van vergelijkbare organisaties, waarmee Finance & Insurance in staat is haar cliënten een wereldwijde service (“global terms, local service”) te bieden.

Vergunningen

Finance & Insurance heeft vergunning voor bemiddeling van o.a. schadeverzekeringen (kredietverzekering) van de Autoriteit Financiële Markten, vergunningnummer 12006777.

Team

Hans Stouten

Hans Stouten

Hans Stouten (drs., RA) is directeur en mede-eigenaar van Finance & Insurance Corporate Finance B.V. Hans heeft meer dan 20 jaar ervaring als accountant, bankier en adviseur en heeft in deze periode vele bedrijven in zowel het grootzakelijke als mkb-segment van advies en financiering voorzien. Met zijn ervaring bij KPMG (supervisor accountancy) en ING (director new business corporate en event finance) in combinatie met het sinds enige jaren uitoefenen van het vak als zelfstandig ondernemer/adviseur is hij in staat zijn cliënten van helder advies en oplossingen te voorzien. Hans richt zich binnen Finance & Insurance naast werkkapitaalfinanciering met name op maatwerkoplossingen op het gebied van supply chain finance (o.a. inkoopfinancieringen, payment solutions, reversed factoring, supplier finance), maatwerk financieringscontructies (asset based financiering, projectfinanciering, overnamefinancieringen) en algemene bedrijfseconomische vraagstukken (waarderingen, implementaties, herstructurering). Naast zijn werkzaamheden bij Finance & Insurance is Hans docent voor de post-HBO NIVE opleiding Qualified Factoring Manager, waar hij de module factoring voor verzorgt.

Hans Stouten

Marco van Megen

Marco van Megen (Bsc Bedrijfseconomie) is directeur en mede-eigenaar van Finance & Insurance Working Capital B.V. Marco heeft meer dan 20 jaar ervaring, met name op het gebied van commercial finance (factoring) in zowel accountmanagement, relatiemanagement en sales. Met zijn jarenlange ervaring bij ING (manager sales MKB) en De Lage Landen (manager sales directe verkoop) is hij een echte specialist op het gebied van factoring (inclusief voorraad- en inkoopfinanciering) te noemen. In zijn loopbaan heeft hij vele bedrijven van passende werkkapitaaloplossingen voorzien. Ook in zijn huidige rol als onafhankelijk adviseur richt hij zich voornamelijk op het adviseren en arrangeren van de best beschikbare oplossingen voor zijn cliënten.

Hans Stouten

Maria Asscheman

Maria Asscheman is accountmanager binnendienst bij Finance & Insurance Corporate Finance B.V. Maria richt zich op ondersteuning van het buitendienst acquisitietraject, coördinatie van de commerciële binnendienstfunctie en is verantwoordelijk voor de online kanalen. Maria heeft jarenlange ervaring binnen het factoringvak bij ING met ondersteunende functies op zowel accountmanagement, relatiemanagement als sales.

Bel mij terug

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vul dan het formulier hieronder in, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Contact opnemen

U kunt altijd ons contactformulier gebruiken indien u een algemene vraag heeft, of gebruik de contactgegevens hieronder om direct contact op te nemen.

  • Factoringaanbieding.nl
  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101 AA Amsterdam