Succesvol ondernemen

Factoring voor u

Bij veel bedrijven zit werkkapitaal structureel vast in uitstaande vorderingen. Gevolg: onvoldoende financiële ruimte voor noodzakelijke investeringen. Door te financieren op basis van uw debiteurenportefeuille kan er een krediet worden geboden dat meegroeit met de omzet van uw bedrijf. Factoringaanbieding.nl zoekt voor u de financier die een langere financieringstermijn en een hoger financieringspercentage kan bieden. Hierdoor bent u in staat (weer) succesvol te ondernemen.

Snel extra financiële ruimte

Onze klanten kunnen op basis van debiteurenfinanciering 1 dag na het insturen van de facturen beschikken over extra werkkapitaal. Banken financieren in beginsel een factuur tot 90 dagen na de factuurdatum; met factoring kan er gefinancierd worden tot 90 dagen na de vervaldatum van de factuur.

Kredietverzekering

Tot slot, sommige factormaatschappijen bieden de mogelijkheid van een kredietverzekering. Hiermee dekt u het risico af van niet betalende debiteuren. Ook een afzonderlijke kredietverzekerings- polis is mogelijk, ook hierin kunnen wij u een passende aanbieding doen.

Uw financiële situatie

Via internet heeft u 7 dagen per week en overal ter wereld inzicht in uw financiële situatie.

Bel mij terug

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vul dan het formulier hieronder in, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Contact opnemen

U kunt altijd ons contactformulier gebruiken indien u een algemene vraag heeft, of gebruik de contactgegevens hieronder om direct contact op te nemen.

  • Factoringaanbieding.nl
  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101 AA Amsterdam